Kamben

Snellman

Kamben, Pork loin ribs. Grisköttet är från våra alldeles egna lantgrisar, som är resultatet av ett 100-årigt arbete som enbart finns på Snellmans familjegårdar. Den får dels gmo-fritt foder. Vi eftersträvar att tillverka så naturliga produkter som möjligt bl.a. genom att ständigt minska på användningen av tillsatsämnen, där gmo-fritt är en del av denna utveckling. De föds upp på finska familjegårdar och där arbetas det ständigt med djurens välmående. Bl.a. får våra grisar behålla sin knorr, för den mäter grisens välmående. Familjen Snellman har samma djurhållnings krav som det är i Sverige.

Storlek

10000gram

Kamben

Ingredienser & Allergener

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi811 kJ
Energi194 kcal
Fett13.2 g
- Varav mättat fett4.6 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19 g
Salt0.146 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 731 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 731 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Finland

Företag

Snellmans Köttförädling AB

Kontakt

Svarvarvägen 4

132 38 Saltsjö-Boo

kundservice@herrsnellman.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kamben

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kamben?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kamben?

Per 100g portion innehåller Kamben 0g kolhydrater tillsammans med 13.2g fett.