Scan griskind är en smakrik detalj tack vare det insprängda fettet i köttet. Bräsera 1,5 till 2 timmar i tex äppeljuice och krydda med vitlök, ingefära och salvia. Ett annat vanligt sätt att tillaga griskind är att confitera, dvs koka den i fett på låg temperatur under lång tid. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Storlek
2500gram

INGREDIENSER: Griskind av svenskt fläskkött
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 490 kJ |
| Energi | 120 kcal |
| Fett | 4.4 g |
| - Varav mättat fett | 1.7 g |
| Kolhydrat | 0.8 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 18.2 g |
| Salt | 0.1 g |
| Natrium | 0.07 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 18.2g protein.
Per 100g portion innehåller Griskind fryst 0.8g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.