Scan ekologisk blandfärs är gjord på 70 % KRAV nötkött och 30% ekologiskt fläskkött. Blandfärsen är mustig och välsmakande, passar utmärkt till att göra köttbullar och köttfärslimpa. Framställd med höga krav på djuromsorg och djurhållning. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Produkten innehåller 70% nötkött och 30% fläskkött. Förhållandet mellan kollagen och köttprotein lägre än 18%. Mald med 3 mm hålskiva. Produkten ska genomstekas.
Storlek
2500gram
INGREDIENSER: Svenskt nötkött 70% och griskött 30%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 856 kJ |
Energi | 205 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 6.8 g |
- Varav enkelomättat fett | 5.9 g |
- Varav fleromättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 18.5 g |
Salt | 0.13 g |
Fiber | 0 g |
Kalcium | 7 mg |
Järn | 1.86 mg |
Zink | 4.65 mg |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 18.5g protein.
Per 100g portion innehåller Bl.färs 70/30 eko 0g kolhydrater tillsammans med 13g fett.