Djupfryst dansk deg, rektangulärt bakverk med fyllning (19,5%) baserat på lönnsirap (0,9%) och beströdd med pekannötter (3%), färdigbakad.
Storlek
92gram
mjöl (VETE; mältat VETE); vegetabilska oljor och fetter (palm; raps; kokos); vatten; socker; PEKANNÖTTER; invertsockersirap; ytbehandlingsmedel (E966); glukossirap; ÄGG; stärkelse; lönnsirap; helMJÖLKspulver; jäst; salt; naturligt smakämne; mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra); citronjuicekoncentrat; enzymer; inaktiv jäst; VETEgluten. Kan innehålla spår av: Sesamfrön, soja, mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, nötter, pekannöt och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1720 kJ |
Energi | 413 kcal |
Fett | 27 g |
- Varav mättat fett | 10 g |
Kolhydrat | 39 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.33 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Wienerpekan 39g kolhydrater tillsammans med 27g fett.
Wienerpekan innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, nötter, pekannöt och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Wienerpekan innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön och mandel.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.