Storlek
100gram
Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps, kokos), socker, ÄGG, modifierad potatisstärkelse, VASSLEPULVER (MJÖLK), jäst, VETEGLUTEN, salt, maltmjöl av VETE, emulgeringsmedel (E472e), färgämne (E170, E160a), stabiliseringsmedel (E401, E516, E450), aromer, MJÖLKPROTEIN, enzymer (amylas och xylanas), mjölbehandlingsmedel (E300), vitamin A. Glasyr: Socker, glukossirap, vatten. Kan innehålla spår av mandel och pekannötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1403 kJ |
Energi | 337 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 9.3 g |
Kolhydrat | 30 g |
- Varav sockerarter | 10 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.34 g |
Fiber | 1.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Wienerbröd med vaniljkräm 30g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Wienerbröd med vaniljkräm innehåller följande allergener: ägg, mjölk och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Wienerbröd med vaniljkräm innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.