Storlek
80gram
Vatten, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palmolja SG, rapsolja, kokosolja), socker, ÄGG, modifierad stärkelse (E1414), jäst ,vasslepulver (MJÖLK), VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E472e), salt, maltmjöl av VETE, stabiliseringsmedel (E401, E450(i), E516), färgämne (E170, E160a), naturlig arom , MJÖLKPROTEIN, surhetsreglerande medel (E330, E263), mjölbehandlingsmedel (E300), enzym (xylanas, amylas ), vitamin A. Sockerglasyr (socker, vatten , glukossirap) Kan innehålla spår av mandel och pekannötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1369 kJ |
Energi | 329 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.3 g |
Kolhydrat | 33 g |
- Varav sockerarter | 9.7 g |
Protein | 4.9 g |
Salt | 0.27 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 4.9g protein.
Per 100g portion innehåller Wienerbröd m vaniljkräm 33g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Wienerbröd m vaniljkräm innehåller följande allergener: ägg, mjölk och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Wienerbröd m vaniljkräm innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.