Storlek
45gram
Miniwienerbröd med vaniljkräm: vatten, vetemjöl (tillsatt kalcium, järn, niacin, thiamin), margarin (palm-, raps- och kokosolja, vatten, emulgeringsmedel (vegetabilisk E471), salt, surhetsreglerandemedel (E330), naturlig aromsubstans och naturlig arom, vitamin A), vaniljkrämspulver 6,5% (socker, modifierad stärkelse, vasslepulver (mjölk), fettpulver (kokosfett, glukossirap, mjölkprotein), skumjölkspulver, stabiliseringsmedel (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljarom, salt, färgämne (E160a(iii)), naturlig arom), socker, sockertopping (vatten, ytbehandlingsmedel (E953), socker, geleringsmedel (E406), surhetsreglerande medel (E330)), jäst, pastöriserad äggula, bakhjälpmedel (vetemjöl (tillsatt kalcium, järn, niacin, thiamin), vetegluten, jäst, rapsolja, mjölbehandlingsmedel (E300)), salt, mandelmjöl, naturlig mandelarom. Kan innehålla spår av pekannötter och hasselnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk och nötter. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1558 kJ |
Energi | 373 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 9.2 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 11 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 0.38 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 5.1g protein.
Per 100g portion innehåller Miniwienerbröd Mixkartong 38g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Miniwienerbröd Mixkartong innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk och nötter.
På grund av tillverkningsprocessen kan Miniwienerbröd Mixkartong innehålla spår av jordnötter .
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.