Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Vetebröd
  5. Vaniljknut
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Vetebröd/
  5. Vaniljknut

Vaniljknut

Dafgårds

Storlek

75gram

Vaniljknut

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vaniljremons (socker, vatten, glukossirap, modifierad stärkelse, rapsolja, aromer, citrusfiber, emulgeringsmedel E471, salt, konserveringsmedel E202, färgämne E160a), socker, vegetabilisk olja (palm, raps), jäst, kardemumma, salt, emulgeringsmedel (E472e, E471), MJÖLKPROTEINER, KORNMALT, rapsolja, surhetsreglerande medel (E450, E500), LAKTOS, mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330. Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.

Allergeninformation för Vaniljknut

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)
Mandel(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1265 kJ
Energi302 kcal
Fett7.4 g
- Varav mättat fett2.7 g
- Varav fleromättat fett1.1 g
- Varav enkelomättat fett3 g
Kolhydrat53 g
- Varav sockerarter20 g
Protein5.2 g
Salt0.38 g
Fiber1.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Vaniljknut

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Vaniljknut?

I en portion på 100g finns det 5.2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vaniljknut?

Per 100g portion innehåller Vaniljknut 53g kolhydrater tillsammans med 7.4g fett.

Allergener

Innehåller Vaniljknut några allergener?

Vaniljknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Vaniljknut?

På grund av tillverkningsprocessen kan Vaniljknut innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt.

Vem kan jag kontakta angående Vaniljknut?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter