Storlek
75gram
VETEMJÖL, vatten, vaniljremons (socker, vatten, glukossirap, modifierad stärkelse, rapsolja, aromer, citrusfiber, emulgeringsmedel E471, salt, konserveringsmedel E202, färgämne E160a), socker, vegetabilisk olja (palm, raps), jäst, kardemumma, salt, emulgeringsmedel (E472e, E471), MJÖLKPROTEINER, KORNMALT, rapsolja, surhetsreglerande medel (E450, E500), LAKTOS, mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330. Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1265 kJ |
Energi | 302 kcal |
Fett | 7.4 g |
- Varav mättat fett | 2.7 g |
- Varav fleromättat fett | 1.1 g |
- Varav enkelomättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 20 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.38 g |
Fiber | 1.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Vaniljknut 53g kolhydrater tillsammans med 7.4g fett.
Vaniljknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vaniljknut innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.