- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Vetebröd
- Vaniljknut
Vaniljknut
Storlek
75gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, vaniljremons (socker, vatten, glukossirap, modifierad stärkelse, rapsolja, aromer, citrusfiber, emulgeringsmedel E471, salt, konserveringsmedel E202, färgämne E160a), socker, vegetabilisk olja (palm, raps), jäst, kardemumma, salt, emulgeringsmedel (E472e, E471), MJÖLKPROTEINER, KORNMALT, rapsolja, surhetsreglerande medel (E450, E500), LAKTOS, mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330. Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnötter, valnötter, sesamfrön.
Allergeninformation för Vaniljknut
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1265 kJ |
Energi | 302 kcal |
Fett | 7.4 g |
- Varav mättat fett | 2.7 g |
- Varav fleromättat fett | 1.1 g |
- Varav enkelomättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 20 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.38 g |
Fiber | 1.6 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Vaniljknut
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Vaniljknut?
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vaniljknut?
Per 100g portion innehåller Vaniljknut 53g kolhydrater tillsammans med 7.4g fett.
Allergener
Innehåller Vaniljknut några allergener?
Vaniljknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Vaniljknut?
På grund av tillverkningsprocessen kan Vaniljknut innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt.
Vem kan jag kontakta angående Vaniljknut?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.