Storlek
1050gram

VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kardemumma, stärkelse (majs och potatis), modifierad potatisstärkelse, salt, vanillin, maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra) och emulgeringsmedel (E471**). *Ursprung: Sverige. Kardemumman är importerad och tillsatt för den goda smaken. **Vegetabiliskt ursprung
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1475 kJ |
| Energi | 352 kcal |
| Fett | 10 g |
| - Varav mättat fett | 0.8 g |
| Kolhydrat | 58 g |
| - Varav sockerarter | 21 g |
| Protein | 6 g |
| Salt | 0.28 g |
| Fiber | 2.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Findus Sverige AB
Org.nr: 556006-4361
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Svenska Kardemummabullar 58g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Svenska Kardemummabullar innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Svenska Kardemummabullar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Findus Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-600 52 00. E-post: foodservices@se.findus.com. Adress: Postbox 4506, 203 20 Malmö.