Storlek
2800gram
VETEmjöl, socker, vatten, SMÖR (MJÖLK), MJÖLK, invert socker sirap, glykossirap (VETE), ÄGG, vegetabilisk olja (raps, kokos), jäst, kanel, VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), VETEstärkelse, VETEgluten, modifierad potatisstärkelse, rapsolja, kardemumma, konserveringsmedel E202, förtjockningsmedel (pektin, E407), arom (vanillin), salt, surhetsreglerande medel (citronsyra, E332), maltmjöl av KORN, arom, konsistensmedel E509, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1342 kJ |
Energi | 318 kcal |
Fett | 9.4 g |
- Varav mättat fett | 5.1 g |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 5.5 g |
Salt | 0.2 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Brödernas Family Bageri AB
Org.nr: 556680-4844
I en portion på 100g finns det 5.5g protein.
Per 100g portion innehåller Smörbak. kanelknut 52g kolhydrater tillsammans med 9.4g fett.
Smörbak. kanelknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
Smörbak. kanelknut tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Brödernas Family Bageri AB på följande sätt: Telefon: 08-643 08 80. E-post: info@brodernasfamily.com . Adress: Åkervägen 3, 177 41 Järfälla.