Klassisk vetedeg med fyllig smak av kardemumma. Baka till slätbullar, semlor eller fyll med vaniljkräm och doppa i strösocker.
Storlek
70gram
Ingredienser: VETEmjöl, vatten, socker, margarin [vegetabilisk olja (raps), härdat vegetabiliskt fett (raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E 471), arom, A- och D-vitamin], VETEGLUTEN, skumMJÖLKspulver, jäst, salt, kardemumma (malen), stabiliseringsmedel (E 412), dextros, emulgeringsmedel (E 471), emulgeringsmedel (E 472e), vegetabilisk olja (raps), antioxidationsmedel (E 300), enzym (amylas), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (amylas, E 300), enzym (xylanas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1223 kJ |
Energi | 292 kcal |
Fett | 8 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 8 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 210 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 210 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Slätbulle 46g kolhydrater tillsammans med 8g fett.
Slätbulle innehåller följande allergener: korn, mjölk och vete.
Slätbulle tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.