Underbart goda glutenfria släta bullar från Hans & Greta i Söderköping. Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
240gram
Ingredienser: VETESTÄRKELSE (glutenfri), vatten, socker, KVARG, margarin (vegetabilisk fett och olja (palm,raps,shea), vatten, emulgeringsmedel (E 471), salt, surhetsreglerande medel (E 330), arom), MJÖLKPULVER, jäst, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), kardemumma, bakpulver (hjorthornssalt), salt
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 5.5 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 11 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.24 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Slät bulle GF 4-p 51g kolhydrater tillsammans med 5.5g fett.
Slät bulle GF 4-p innehåller allergenet mjölk.
Slät bulle GF 4-p tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Hans & Gretas glutenfria bröd AB på följande sätt: Telefon: 0121-51466. Adress: Ringvägen 42, 614 31 Söderköping.