Saffransknut fylld med saffran.
Storlek
75gram
VETEMJÖL, fyllning (Socker, vatten, druvsocker, margarin (vegetabiliskt fett (palm, shea, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E475 av veg, fett), naturlig arom, antioxidationsmedel E330, färgämne E160a), modifierad potatisstärkelse, potatisstärkelse, MANDEL, potatisfiber, stabiliseringsmedel (E401, E440), konserveringsmedel E202, naturlig arom, salt), vatten, socker, vetebrödsmargarin sg (Vegetabilisk olja (palm SG, raps), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330), jäst, saffransextrakt (sirap, vatten, etylalkohol, konsistensmedel glycerol, saffran (2,7%), naturlig arom, förtjockningsmedel E415), salt, emulgeringsmedel (E472e, E471), rapsolja, mjölbehandlingsmedel E300. Kan innehålla spår av soja, hasselnötter, valnötter och sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mandel, vete och nötter. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1300 kJ |
Energi | 300 kcal |
Fett | 8.4 g |
- Varav mättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 19 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 0.39 g |
Fiber | 1.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.1g protein.
Per 100g portion innehåller Saffransknut 50g kolhydrater tillsammans med 8.4g fett.
Saffransknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mandel, vete och nötter.
På grund av tillverkningsprocessen kan Saffransknut innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.