Storlek
105gram
VETEMJÖL, vatten, socker, SMÖR 11,5%, jäst, MANDEL 3,2%, kardemumma, MJÖLKPULVER, salt, VETEGLUTEN, invertsockersirap, ÄGGPULVER, modifierad potatisstärkelse, vegetabilisk olja (solros), SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (veg E471, E472e), stabiliseringsmedel (E412), vegetabiliskt protein (böna, ärta, potatis), druvsocker, surdeg av VETE [vatten, VETEMJÖL], vegetabiliskt fett (kokos), GRÄDDPULVER, förtjockningsmedel (E401), enzymer, maltodextrin, majsstärkelse, färgämne (E160a), vanillin, mjölbehandlingsmedel (E300).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, ägg och nötter. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1407 kJ |
Energi | 335 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 6.2 g |
Kolhydrat | 45 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 0.84 g |
Fiber | 2.7 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Estland
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller KardemummaSmörbulle 45g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
KardemummaSmörbulle innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, ägg och nötter.
KardemummaSmörbulle tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.