Handgjord vetebrödsknut med grovmalen kardemumma i degen samt kardemummafyllning. Knuten är struken med margarin för att efter upptining doppas i valfri topping såsom strö-/pärlsocker.
Storlek
75gram
VETEMJÖL, socker, jäst, aprikoskärnor, vegetabiliska oljor (palm, raps), kardemumma (5%), modifierad stärkelse, salt, glukossirap, aromämnen, konserveringsmedel (kaliumsorbat), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diacetylvinsyraestrar av mono- och diglycerider av fettsyror), vitaminer (A, D), surhetsreglerande medel (citronsyra). Kan innehålla spår av: havre, ägg, mjölk, nötter, sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel, sesamfrön, sojabönor, valnöt, mjölk och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 9.3 g |
- Varav mättat fett | 3.4 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 13 g |
Protein | 7 g |
Salt | 0.32 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 7g protein.
Per 100g portion innehåller Kardemummaknut 51g kolhydrater tillsammans med 9.3g fett.
Kardemummaknut innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kardemummaknut innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel, sesamfrön, sojabönor, valnöt, mjölk och ägg.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.