Handknuten kardemummaknut med kardemummasocker.
Storlek
75gram
VETEMJÖL, vatten, socker, vetebrödsmargarin (Vegetabilisk olja (palm SG, raps), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330), jäst, vegetabilisk olja (raps,kokos), kardemumma 0,83%, modifierad stärkelse, salt, glukossirap, potatispulver, fullhärdad rapsolja, KORNMALT, emulgeringsmedel (E471, E472e), MJÖLKPROTEINER, rapsolja, surhetsreglerande medel (E450, E500), vaniljarom, konserveringsmedel E202, LAKTOS. Kan innehålla spår av ägg, soja, hasselnöt, valnöt, mandel och sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 9 g |
- Varav mättat fett | 3.6 g |
- Varav fleromättat fett | 1.1 g |
- Varav enkelomättat fett | 3.3 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 0.36 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 6.4g protein.
Per 100g portion innehåller Kardemummaknut 53g kolhydrater tillsammans med 9g fett.
Kardemummaknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kardemummaknut innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.