- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Vetebröd
- Kanelbullar GF 5-p
Kanelbullar GF 5-p
Underbart goda glutenfria kanelbullar från Hans & Greta i Söderköping. Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
220gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: VETESTÄRKELSE (glutenfri), vatten, socker, MJÖLKPULVER, margarin (vegetabilisk olja (raps/shea/palm), vatten, emulgeringsmedel (E 471), salt, surhetsreglerande medel (E 330), arom), ÄGG, SMÖR, jäst, kanel, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), konserveringsmedel (E 202).
Allergeninformation för Kanelbullar GF 5-p
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 8.5 g |
- Varav mättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 59 g |
- Varav sockerarter | 20 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.64 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
Vanliga frågor om Kanelbullar GF 5-p
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kanelbullar GF 5-p?
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kanelbullar GF 5-p?
Per 100g portion innehåller Kanelbullar GF 5-p 59g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.
Allergener
Innehåller Kanelbullar GF 5-p några allergener?
Kanelbullar GF 5-p innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
Vilka allergener kan finnas i spår i Kanelbullar GF 5-p?
Kanelbullar GF 5-p tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Kanelbullar GF 5-p?
Du kan kontakta Hans & Gretas glutenfria bröd AB på följande sätt: Telefon: 0121-51466. Adress: Ringvägen 42, 614 31 Söderköping.