Storlek
75gram
VETEMJÖL, vaniljkräm (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne (E160a, E101)), vatten, socker, vegetabilisk olja (palm, raps), jäst, MJÖLKPROTEINER, glukossirap, kardemumma, kanel 0,44%, salt, potatisgranulat, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel E471, majsmjöl, surhetsreglerande medel E450, emulgeringsmedel E472e, konserveringsmedel E202, surhetsreglerande medel E500, rapsolja, arom (vanillin), LAKTOS, mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330. Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnöt, valnöt och sesam.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, mandel, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1200 kJ |
Energi | 290 kcal |
Fett | 9.3 g |
- Varav mättat fett | 5.1 g |
- Varav fleromättat fett | 1 g |
- Varav enkelomättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 5.7 g |
Salt | 0.32 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.7g protein.
Per 100g portion innehåller Kanelåtta med Vaniljkräm 44g kolhydrater tillsammans med 9.3g fett.
Kanelåtta med Vaniljkräm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kanelåtta med Vaniljkräm innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, mandel, nötter och ägg.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.