Storlek
240gram
VETEMJÖL, vatten, vaniljkräm 15% (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos) , modifierad stärkelse (E1442), konserveringsmedel (E202), salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne E160a, E101.), socker, vegetabilisk olja (raps, kokos, fullhärdad raps), VETEGLUTEN, maltodextrin, druvsocker, jäst, KORNMALTSMJÖL, modifierad stärkelse, salt, glykossirap, VASSLEPULVER (från MJÖLK), bakpulver (E450, E500), kardemumma, hallonpuré 0,3%, jordgubbspuré, förtjockningsmedel E440, potatisstärkelse, emulgeringsmedel (E471, E481), surhetsreglerande medel E330, majsmjöl, citrusfiber, blåbärspulver, naturlig arom, konserveringsmedel E202, vitamin A, färgämne E160a, stabiliseringsmedel E415, VETESTÄRKELSE, arom, fruktjuicekoncentrat. Kan innehålla spår av mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, laktos, mjölk, vete och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 6.8 g |
- Varav mättat fett | 3.3 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 5.7 g |
Salt | 0.52 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Böja-Bagar´n AB
Org.nr: 556252-0543
I en portion på 100g finns det 5.7g protein.
Per 100g portion innehåller Hallon Vaniljlängd 43g kolhydrater tillsammans med 6.8g fett.
Hallon Vaniljlängd innehåller följande allergener: korn, laktos, mjölk, vete och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hallon Vaniljlängd innehålla spår av följande allergener: mandel och nötter.
Du kan kontakta Böja-Bagar´n AB på följande sätt: E-post: info@bojabagarn.se. Adress: Västerängsvägen 3, 542 35 Mariestad.