Storlek
75gram
VETEMJÖL, vatten, socker, hallonfyllning 6,5% [socker, vatten, hallon 20%, modifierad majsstärkelse, stabiliseringsmedel (E460, E466), surhetsreglerandemedel (E330, E300), färgämne (E120, E163), konserveringsmedel (E202), aromer, modifierad potatisstärkelse], fyllning med vaniljsmak 6,5% [vatten, socker, modifierad potatisstärkelse, VASSLEPULVER (MJÖLK), glukos-fruktossirap, modifierad majsstärkelse, arom, färgämne (E160a, E170), förtjockningsmedel (E401), surhetsreglerande medel (E450, E330, E332, E516), kokosolja, glukossirap, emulgeringsmedel (E472b), stabiliseringsmedel (E460, E466), salt, konserveringsmedel (E202)], rapsolja, jäst, ÄGG, glukossirap, MJÖLKPULVER, VETEGLUTEN, salt (jod), kardemumma, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av soja, mandel, hasselnötter, sesamfrön, senap.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, nötter och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1470 kJ |
Energi | 348 kcal |
Fett | 8.1 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 59 g |
- Varav sockerarter | 17 g |
Protein | 9 g |
Salt | 0.63 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Litauen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Hallon och Vaniljfläta 59g kolhydrater tillsammans med 8.1g fett.
Hallon och Vaniljfläta innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hallon och Vaniljfläta innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, nötter och senap.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.