Storlek
58gram
Ingredienser: Bröd: VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja), druvsocker, jäst, emulgeringsmedel (E471, E481, E472e, solroslecitin), bakpulver (E450, E500, E341), salt, vasslepulver (från MJÖLK), ÄGGPULVER, mältat VETE, antioxidant (E330), enzymer. Glasyr: Socker, vegetabiliskt fett (palmkärnolja, palmolja, sheaolja, rapsolja), emulgeringsmedel (solroslecitin), aromämne, färgämne (E120), salt. Topping: Socker, potatisstärkelse, glukossirap, vegetabiliskt fett (solrosolja), aromämne, ytbehandlingsmedel (bivax). Kan innehålla spår av soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk, spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1528 kJ |
Energi | 365 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 10.8 g |
Kolhydrat | 44.6 g |
- Varav sockerarter | 18.2 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 1.48 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Donut Hallon 44.6g kolhydrater tillsammans med 18g fett.
Donut Hallon innehåller följande allergener: ägg, mjölk, spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Donut Hallon tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.