Storlek
375gram
Vatten, vegetabiliskt fett och olja (SG palm, raps, kokos), VETEMJÖL (EU), socker, aprikoskärnor, jäst, pastöriserade ÄGG-GULA, modifierad stärkelse,VESSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E 471, E 472e), stabiliseringsmedel (E 440, E 412, E 401, E 516, E 450), färgämne (E 170, E 160a), MJÖLKPULVER, MANDEL, naturlig arom, glukos sirap, mjölbehandlingsmedel (amylase, xylanase, E 300), MJÖLKPROTEIN, surhetsreglerande medel (E 330), vitamin A. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV HASSELNÖTTER OCH PEKANNÖTTER. Medföljer: Vit glasyr (socker, vatten, glukossirap, kokosolja, surhetsreglerande medel (E 260)). Brun glasyr (socker, vatten, glukossirap, kokosolja, 2 % kakaopulver, färgämne (E 150d), surhetsreglerande medel (E 260)).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, nötter, mandel och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och pekannöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1658 kJ |
Energi | 398 kcal |
Fett | 28 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 0.4 g |
Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Dagmartårta 32g kolhydrater tillsammans med 28g fett.
Dagmartårta innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, nötter, mandel och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Dagmartårta innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och pekannöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.