Handknuten knut fylld med blåbärsfyllning, toppad med vaniljkräm samt pärlsocker.
Storlek
75gram
VETEMJÖL, vaniljkräm (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom(vanilj),färgämne (E160a, E101)), socker, vatten, vetebrödsmargarin (vegetabilisk olja (palm SG, raps), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330), jäst, modifierad stärkelse, MJÖLKPROTEINER, äpplebitar, kardemumma, blåbär 0,53%, salt, surhetsreglerande medel E330, naturlig arom (blåbär), surhetsreglerande medel E450, emulgeringsmedel (E471, E472e), surhetsreglerande medel E500, rapsolja, konserveringsmedel E202, LAKTOS, mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom (blåbär). Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnöt, valnöt, sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1600 kJ |
Energi | 380 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 4.8 g |
- Varav fleromättat fett | 1.4 g |
- Varav enkelomättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 64 g |
- Varav sockerarter | 25 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 0.52 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.8g protein.
Per 100g portion innehåller Blåbär och vaniljknut 64g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Blåbär och vaniljknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Blåbär och vaniljknut innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.