- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Vetebröd
- Blåbär och vaniljknut
Blåbär och vaniljknut
Handknuten knut fylld med blåbärsfyllning, toppad med vaniljkräm samt pärlsocker.
Storlek
75gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL, vaniljkräm (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom(vanilj),färgämne (E160a, E101)), socker, vatten, vetebrödsmargarin (vegetabilisk olja (palm SG, raps), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330), jäst, modifierad stärkelse, MJÖLKPROTEINER, äpplebitar, kardemumma, blåbär 0,53%, salt, surhetsreglerande medel E330, naturlig arom (blåbär), surhetsreglerande medel E450, emulgeringsmedel (E471, E472e), surhetsreglerande medel E500, rapsolja, konserveringsmedel E202, LAKTOS, mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom (blåbär). Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnöt, valnöt, sesamfrö.
Allergeninformation för Blåbär och vaniljknut
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1600 kJ |
Energi | 380 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 4.8 g |
- Varav fleromättat fett | 1.4 g |
- Varav enkelomättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 64 g |
- Varav sockerarter | 25 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 0.52 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Blåbär och vaniljknut
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Blåbär och vaniljknut?
I en portion på 100g finns det 5.8g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Blåbär och vaniljknut?
Per 100g portion innehåller Blåbär och vaniljknut 64g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Allergener
Innehåller Blåbär och vaniljknut några allergener?
Blåbär och vaniljknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Blåbär och vaniljknut?
På grund av tillverkningsprocessen kan Blåbär och vaniljknut innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg.
Vem kan jag kontakta angående Blåbär och vaniljknut?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.