Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Vetebröd
  5. Blåbär och vaniljknut
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Vetebröd/
  5. Blåbär och vaniljknut

Blåbär och vaniljknut

Dafgårds

Handknuten knut fylld med blåbärsfyllning, toppad med vaniljkräm samt pärlsocker.

Storlek

75gram

Blåbär och vaniljknut

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vaniljkräm (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom(vanilj),färgämne (E160a, E101)), socker, vatten, vetebrödsmargarin (vegetabilisk olja (palm SG, raps), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330), jäst, modifierad stärkelse, MJÖLKPROTEINER, äpplebitar, kardemumma, blåbär 0,53%, salt, surhetsreglerande medel E330, naturlig arom (blåbär), surhetsreglerande medel E450, emulgeringsmedel (E471, E472e), surhetsreglerande medel E500, rapsolja, konserveringsmedel E202, LAKTOS, mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom (blåbär). Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnöt, valnöt, sesamfrö.

Allergeninformation för Blåbär och vaniljknut

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Sojabönor(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)
Mandel(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Vete(Innehåller)
Nötter(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1600 kJ
Energi380 kcal
Fett10 g
- Varav mättat fett4.8 g
- Varav fleromättat fett1.4 g
- Varav enkelomättat fett3.6 g
Kolhydrat64 g
- Varav sockerarter25 g
Protein5.8 g
Salt0.52 g
Fiber1.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Blåbär och vaniljknut

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Blåbär och vaniljknut?

I en portion på 100g finns det 5.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Blåbär och vaniljknut?

Per 100g portion innehåller Blåbär och vaniljknut 64g kolhydrater tillsammans med 10g fett.

Allergener

Innehåller Blåbär och vaniljknut några allergener?

Blåbär och vaniljknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Blåbär och vaniljknut?

På grund av tillverkningsprocessen kan Blåbär och vaniljknut innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg.

Vem kan jag kontakta angående Blåbär och vaniljknut?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter