En hembakad klassiker möter Marabous storfavorit i vår chokladigt goda kladdkaka. Smarrigt överdragen och fylld med smält mjölkchoklad – definitionen av kladdig höjs till en helt ny nivå. Eftersom vi har bakat den på Almondy är den självklart glutenfri. Vad väntar du på?
Storlek
420gram
Socker, ÄGG, glutenfri VETESTÄRKELSE, vegetabilisk olja (raps), glukossirap, kakaosmör, vasslepulver (från MJÖLK), kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, SKUMMJÖLKSPULVER, SMÖRFETT, salt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MANDEL, JORDNÖTTER OCH HASSELNÖTTER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor, vete, ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, jordnötter , mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1813 kJ |
Energi | 433 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 4.9 g |
Kolhydrat | 59 g |
- Varav sockerarter | 37 g |
Protein | 3.6 g |
Salt | 0.25 g |
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 3.6g protein.
Per 100g portion innehåller Marabou Kladdkaka 59g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Marabou Kladdkaka innehåller följande allergener: sojabönor, vete, ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Marabou Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, jordnötter , mandel och nötter.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.