Almondy mandeltårta – baserad på originalreceptet från 1890 – kombinerar oemotståndligt goda mandelbottnar med en gyllene kräm, toppad med läckert rostade mandelflarn.
Storlek
900gram
INGREDIENSER: ÄGGVITA/EGGEHVITE/ÆGGEHVIDE, socker, GRÄDDE/FLØTE/FLØDE, ÄGGULA/EGGEPLOMME/ÆGGEBLOMME, vegetabiliskt fett (palm, shea), MANDEL (9,5%), KÄRNMJÖLKSPULVER, solroskärnor/solsikkekjerner/solsikkekerner, aprikoskärnor, invertsockersirap, farinsocker, salt. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV JORDNÖTTER/PEANØTTER/JORDNØDDER OCH ANDRA NÖTTER/NØTTER/NØDDER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1728 kJ |
Energi | 413 kcal |
Fett | 26 g |
- Varav mättat fett | 9.8 g |
Kolhydrat | 33 g |
- Varav sockerarter | 27 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.43 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Mandeltårta 33g kolhydrater tillsammans med 26g fett.
Mandeltårta innehåller följande allergener: mandel, mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mandeltårta innehålla spår av följande allergener: jordnötter och nötter.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.