Almondy mandeltårta – baserad på originalreceptet från 1890 – kombinerar oemotståndligt goda mandelbottnar med en gyllene kräm, toppad med läckert rostade mandelflarn.
Storlek
400gram
INGREDIENSER: ÄGGVITA, socker, GRÄDDE, ÄGGULA, vegetabiliskt fett (palm, shea), MANDEL (8,5%), KÄRNMJÖLKSPULVER, solroskärnor, söta aprikoskärnor, sirap, farinsocker, salt. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV JORDNÖTTER OCH HASSELNÖTTER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel, mjölk, nötter och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter och hasselnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1677 kJ |
Energi | 401 kcal |
Fett | 26 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 30 g |
- Varav sockerarter | 30 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.35 g |
Natrium | 140 mg |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Mandeltårta 30g kolhydrater tillsammans med 26g fett.
Mandeltårta innehåller följande allergener: mandel, mjölk, nötter och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mandeltårta innehålla spår av följande allergener: jordnötter och hasselnöt.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.