Chocolate cake with Crispy caramel
Storlek
900gram
ÄGGVITA, socker, laktosfri GRÄDDE, ÄGGULA, laktosfritt SMÖR, kakaomassa, MANDEL (5,5%), solroskärnor, söta aprikoskärnor, vegetabilisk olja (raps, solros), glukossirap, kakaosmör, fettreducerat kakaopulver, förtjockningsmedel (modifierad stärkelse), salt, karamelliserat socker, emulgeringsmedel (SOJALECITIN, solroslecitin), naturlig arom, laktasenzym, surhetsreglerande medel (natriumbikarbonat). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV JORDNÖTTER OCH HASSELNÖTTER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel, mjölk, sojabönor och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och jordnötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1932 kJ |
Energi | 462 kcal |
Fett | 30 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 35 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.28 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller LactoseFree crispy 38g kolhydrater tillsammans med 30g fett.
LactoseFree crispy innehåller följande allergener: mandel, mjölk, sojabönor och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan LactoseFree crispy innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och jordnötter .
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.