Storlek
400gram
Socker, ÄGG, glutenfri VETESTÄRKELSE, vegetabilisk olja (raps), glukossirap, fettreducerat kakaopulver, salt, arom, potatisstärkelse. Kan innehålla spår av mandel, hasselnötter och jordnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, hasselnöt, jordnötter och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1657 kJ |
Energi | 396 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 62 g |
- Varav sockerarter | 42 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.4 g |
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 62g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Kladdkaka innehåller följande allergener: ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: mandel, hasselnöt, jordnötter och nötter.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.