Storlek
400gram
Socker, ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, fettreducerat kakaopulver, glukossirap/glukosesirup, vanillinsocker, florsocker, salt, bakpulver E503. Kan innehålla spår av valnötter, mandel och mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, mjölk och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1600 kJ |
Energi | 380 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 58 g |
- Varav sockerarter | 45 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 58g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Kladdkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: mandel, mjölk och valnöt.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.