Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Tårta
  5. Kladdkaka
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Tårta/
  5. Kladdkaka

Kladdkaka

ICA

Storlek

400gram

Kladdkaka

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Socker, ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, fettreducerat kakaopulver, glukossirap/glukosesirup, vanillinsocker, florsocker, salt, bakpulver E503. Kan innehålla spår av valnötter, mandel och mjölk.

Allergeninformation för Kladdkaka

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Mandel(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Ägg(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, mjölk och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1600 kJ
Energi380 kcal
Fett15 g
- Varav mättat fett1.5 g
Kolhydrat58 g
- Varav sockerarter45 g
Protein4 g
Salt0.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 547 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Almondy AB

Org.nr: 556231-9805

Kontakt

Box 127

423 21 Torslanda

Tel: 031-728 20 00

info@almondy.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kladdkaka

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kladdkaka?

I en portion på 100g finns det 4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kladdkaka?

Per 100g portion innehåller Kladdkaka 58g kolhydrater tillsammans med 15g fett.

Allergener

Innehåller Kladdkaka några allergener?

Kladdkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Kladdkaka?

På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: mandel, mjölk och valnöt.

Vem kan jag kontakta angående Kladdkaka?

Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.

←Tillbaka till Produkter