- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Tårta
- Kladdkaka
Kladdkaka
A smooth and rich chocolate Mud Cake, finger-licking sticky as it is meant to be. And of course it is free from gluten. It taste extraordinary in good company, but the question is whether you want to share it or not once you have tasted it?
Storlek
400gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Socker, ÄGG, glutenfri VETESTÄRKELSE, vegetabilisk olja (raps), mörk choklad (7%) (socker, kakaomassa*, kakaosmör*, emulgeringsmedel (solroslecitin), naturlig vaniljarom, glukossirap, fettreducerat kakaopulver, salt, arom, potatisstärkelse. Kan innehålla spår av MANDEL, JORDNÖTTER och HASSELNÖTTER. *Ursprung: icke-EU
Allergeninformation för Kladdkaka
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, jordnötter , mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1666 kJ |
Energi | 398 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 2.9 g |
Kolhydrat | 58 g |
- Varav sockerarter | 43 g |
Protein | 3.6 g |
Salt | 0.43 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
Vanliga frågor om Kladdkaka
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kladdkaka?
I en portion på 100g finns det 3.6g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kladdkaka?
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 58g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Allergener
Innehåller Kladdkaka några allergener?
Kladdkaka innehåller följande allergener: sojabönor, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Kladdkaka?
På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, jordnötter , mandel och nötter.
Vem kan jag kontakta angående Kladdkaka?
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.