Kladdkaka

ALMONDY

A smooth and rich chocolate Mud Cake, finger-licking sticky as it is meant to be. And of course it is free from gluten. It taste extraordinary in good company, but the question is whether you want to share it or not once you have tasted it?

Storlek

400gram

Kladdkaka

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Socker, ÄGG, glutenfri VETESTÄRKELSE, vegetabilisk olja (raps), mörk choklad (7%) (socker, kakaomassa*, kakaosmör*, emulgeringsmedel (solroslecitin), naturlig vaniljarom, glukossirap, fettreducerat kakaopulver, salt, arom, potatisstärkelse. Kan innehålla spår av MANDEL, JORDNÖTTER och HASSELNÖTTER. *Ursprung: icke-EU

Allergeninformation för Kladdkaka

Hasselnöt(Kan innehålla)
Jordnötter (Kan innehålla)
Mandel(Kan innehålla)
Sojabönor(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Ägg(Innehåller)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Nötter(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, jordnötter , mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1666 kJ
Energi398 kcal
Fett16 g
- Varav mättat fett2.9 g
Kolhydrat58 g
- Varav sockerarter43 g
Protein3.6 g
Salt0.43 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.

Förvaringstemperatur

-20°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 547 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Almondy AB

Org.nr: 556231-9805

Kontakt

Box 127

423 21 Torslanda

Tel: 031-728 20 00

info@almondy.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kladdkaka

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kladdkaka?

I en portion på 100g finns det 3.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kladdkaka?

Per 100g portion innehåller Kladdkaka 58g kolhydrater tillsammans med 16g fett.

Allergener

Innehåller Kladdkaka några allergener?

Kladdkaka innehåller följande allergener: sojabönor, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Kladdkaka?

På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, jordnötter , mandel och nötter.

Vem kan jag kontakta angående Kladdkaka?

Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.