Storlek
400gram
Socker, ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, minilinser (socker, kakaosmör, vasslepulver från MJÖLK, kakaopulver, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), ytbehandlingsmedel (E414, E903, E901), färgämnen (E171, E101, E132, E120, E160a)), fettreducerat kakaopulver, glukossirap, margarin (vegetabiliskt fett och olja (palm, raps, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel (E471), surhetsreglerande medel (E330), arom), smör (MJÖLK), marshmallows (glukosfruktossirap, socker, vatten, druvsocker, gelatin (från gris), arom), vatten, mörk choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom), salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), vanillinsocker, bakpulver (E503). Kan innehålla spår av valnöt och mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, sojabönor, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1650 kJ |
Energi | 400 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 5.2 g |
Kolhydrat | 55 g |
- Varav sockerarter | 42 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Kalaskladdkaka 55g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Kalaskladdkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, sojabönor, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kalaskladdkaka innehålla spår av följande allergener: mandel och valnöt.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.