4x1950g, 139,2g/bit, 14 bitar/ask, 56 bitar/kart, glutenfri, laktosfri
Storlek
1950gram
Jordgubbar, socker, laktosfri GRÄDDE*, vatten, laktosfri fettreducerad OSTmassa, ÄGG, rapsolja, majsstärkelse, förgelatinerat rismjöl, gelatin från nötdjur, bakpulver (E450, E500, E341), laktosfri YOGHURT, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel E471, förtjockningsmedel (E410, E412, E415), syra E330, färgämne (röd rädisa koncentrat, röd druv koncentrat, körsbärs koncentrat, tistelextrakt), salt, aromer, stabiliseringsmedel E440, syra regulator (E332, E327), *Laktosinnehåll < 100 mg/100 g. Kan innehålla spår av NÖTTER, JORDNÖTTER, VETE, SOJA.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter , nötter och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 911 kJ |
Energi | 218 kcal |
Fett | 11.9 g |
- Varav mättat fett | 3.8 g |
Kolhydrat | 23.1 g |
- Varav sockerarter | 16.9 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 0.4 g |
Fiber | 0.6 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 545 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 545 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Jordgubbstårta glu 23.1g kolhydrater tillsammans med 11.9g fett.
Jordgubbstårta glu innehåller följande allergener: ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Jordgubbstårta glu innehålla spår av följande allergener: jordnötter , nötter och sojabönor.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.