Kall cheesecake på digestivebotten med vit belgisk choklad, färskost, vispgrädde smaksatt med Boiron fruktpuré av hallon.
Storlek
1900gram
Ingredienser: Digestivebotten (margarin (vegetabiliskt fett och olja (palm, raps, kokos), vatten, salt, arom), VETEmjöl, socker, vegetabilisk olja (raps, palm), fullkornsmjöl av VETE, invertsockersirap, HAVREgryn, bakpulver E500, E503, salt), hallonfyllning (GRÄDDE (MJÖLK), MJÖLK, socker, hallon (5%), kakaosmör, helMJÖLKspulver, gelatin, syrningskultur, emulgeringsmedel E322(SOJA), naturlig vaniljarom, löpe, MJÖLKprotein, salt), topping (vatten, socker, stärkelsesirap, pektin, antioxidationsmedel E330, färgämne E120). Kan innehålla spår av: Mandel, hasselnöt, råg, korn
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, mjölk, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, korn, mandel och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1713 kJ |
Energi | 416 kcal |
Fett | 28.21 g |
- Varav mättat fett | 14.48 g |
Kolhydrat | 34.86 g |
- Varav sockerarter | 19.89 g |
Protein | 4.79 g |
Fiber | 0.97 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Brödernas Family Bageri AB
Org.nr: 556680-4844
I en portion på 100g finns det 4.79g protein.
Per 100g portion innehåller Hallon cheesecake 34.86g kolhydrater tillsammans med 28.21g fett.
Hallon cheesecake innehåller följande allergener: havre, mjölk, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hallon cheesecake innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, korn, mandel och råg.
Du kan kontakta Brödernas Family Bageri AB på följande sätt: Telefon: 08-643 08 80. E-post: info@brodernasfamily.com . Adress: Åkervägen 3, 177 41 Järfälla.