Kall cheesecake på digestivebotten med vit belgisk choklad, färskost, vispgrädde smaksatt med fruktpuré av hallon.
Storlek
1300gram
GRÄDDE (MJÖLK), socker, margarin (vegetabiliskt fett och olja (palm, raps, kokos), vatten, salt, arom), VETEmjöl, pastöriserad MJÖLK, glukossirap (VETE), hallonpure 5%, vegetabilisk olja (palm, raps), fullkornsmjöl av VETE, vatten, kakaosmör, helMJÖLKspulver, svart vinbärskoncentrat, aroniakoncentrat, HAVREgryn, invertsockersirap, gelatin, bakpulver E500, E503, salt, förtjockningsmedel pektin, E401, E407, syrningskultur, naturlig hallon arom, hallonkoncentrat, äppelsyra, emulgeringsmedel E322 (solros), naturlig vaniljarom, svart morotskoncentrat, surhetsreglerande medel E330, E331, E327, löpe, MJÖLKprotein, färgämne E120, färgtistel. Kan innehålla spår av mandel, hasselnöt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, mjölk och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1635.88 kJ |
Energi | 397.56 kcal |
Fett | 25.72 g |
- Varav mättat fett | 13.25 g |
Kolhydrat | 36.21 g |
- Varav sockerarter | 18.96 g |
Protein | 4.4 g |
Fiber | 0.91 g |
Salt | 0.43 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Brödernas Family Bageri AB
Org.nr: 556680-4844
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Hallon cheesecake 36.21g kolhydrater tillsammans med 25.72g fett.
Hallon cheesecake innehåller följande allergener: havre, mjölk och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hallon cheesecake innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och mandel.
Du kan kontakta Brödernas Family Bageri AB på följande sätt: Telefon: 08-643 08 80. E-post: info@brodernasfamily.com . Adress: Åkervägen 3, 177 41 Järfälla.