Chokladbotten med en gyllene kräm, insvept i chokladtryffel, dekorerad med grön mandel.
Storlek
850gram
Socker, vegetabilisk olja (palm*, raps, kokos, shea), VETEMJÖL, ÄGG, vatten, kakaopulver, GRÄDDE, SKUMMJÖLKSPULVER, kakaomassa, MANDEL, salt, kakaosmör, konserveringsmedel (kaliumsorbat), majsstärkelse, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (lecitin, vegetabiliskt E471), arom (bl.a. vanillin), färgämne (karotener, E133). Kan innehålla spår av HASSELNÖTTER. *Hållbart producerad från certifierade odlare.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, ägg, spannmål som innehåller gluten och nötter. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1900 kJ |
Energi | 460 kcal |
Fett | 31 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 28 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.4 g |
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 364 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 364 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Delicato bakverk AB
Org.nr: 556119-4720
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Fransk Chokladtårta 38g kolhydrater tillsammans med 31g fett.
Fransk Chokladtårta innehåller följande allergener: mjölk, ägg, spannmål som innehåller gluten och nötter.
Fransk Chokladtårta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Delicato bakverk AB på följande sätt: Telefon: 08-603 33 00. E-post: info@delicato.se. Adress: Box 5013, 141 05 Huddinge.