Almondy mandeltårta med Daim kombinerar oemotståndligt goda mandelbottnar med en gyllene kräm och knäckig mandelkrokant, läckert överdraget med len mjölkchoklad.
Storlek
1000gram
INGREDIENSER: Socker, ÄGGVITA/EGGEHVITE/ÆGGEHVIDE, GRÄDDE/FLØTE/FLØDE, vegetabiliskt fett (palm, raps, shea), ÄGGULA/EGGEPLOMME/ÆGGEBLOMME, MANDEL (5%), KÄRNMJÖLKSPULVER, solroskärnor/solsikkekjerner/solsikkekerner, kakaosmör, aprikoskärnor, vassle-/myse-/vallepulver (från MJÖLK), kakaomassa, SKUMMJÖLKSPULVER, SMÖRFETT/SMØROLIE, sockrad kondenserad SKUMMJÖLK, salt, invertsockersirap, farinsocker, emulgeringsmedel/emulgator (SOJALECITIN), arom. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV JORDNÖTTER/PEANØTTER/JORDNØDDER OCH ANDRA NÖTTER/NØTTER/NØDDER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel, mjölk, sojabönor och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1908 kJ |
Energi | 456 kcal |
Fett | 27 g |
- Varav mättat fett | 10 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 38 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.45 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Daimtårta 43g kolhydrater tillsammans med 27g fett.
Daimtårta innehåller följande allergener: mandel, mjölk, sojabönor och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Daimtårta innehålla spår av följande allergener: jordnötter och nötter.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.