Almondy mandeltårta med Daim kombinerar oemotståndligt goda mandelbottnar med en gyllene kräm och knäckig mandelkrokant, läckert överdraget med len mjölkchoklad.
Storlek
1000gram
Socker, ÄGGVITA/EGGEHVITE/ÆGGEHVIDE, GRÄDDE/FLØTE/FLØDE, ÄGGULA/EGGEPLOMME/ÆGGEBLOMME, vegetabiliskt fett (palm, shea), mandel (5%), vegetabilisk olja (raps), solroskärnor/solsikkekjerner/solsikkekerner, KÄRNMJÖLKS- KJERNEMELKS-/KÆRNEMÆLKSPULVER, kakaosmör, söta aprikoskärnor, vassle-/myse-/vallepulver (från MJÖLK/MELK/MÆLK), kakaomassa, SKUMMJÖLKS-/SKUMMETMELK-/SKUMMETMÆLKSPULVER, SMÖRFETT/SMØROLIE, sockrad kondenserad SKUMMJÖLK/-MELK/-MÆLK, salt, sirap, farinsocker, emulgeringsmedel/emulgator (SOJALECITIN), arom. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV JORDNÖTTER/PEANØTTER/JORDNØDDER OCH HASSELNÖTTER/HASSELNØTTER/HASSELNØDDER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel, mjölk, nötter, sojabönor och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter och hasselnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1893 kJ |
Energi | 452 kcal |
Fett | 29 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 39 g |
- Varav sockerarter | 38 g |
Protein | 9 g |
Salt | 0.38 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Daimtårta 39g kolhydrater tillsammans med 29g fett.
Daimtårta innehåller följande allergener: mandel, mjölk, nötter, sojabönor och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Daimtårta innehålla spår av följande allergener: jordnötter och hasselnöt.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.