Härligt krämig chokladtårta med ett täcke av chokladtryffel. Bakad i Uppland med de finaste utvalda råvarorna ger den en lyxig känsla. Servera som dessert eller till eftermiddagskaffet.
Storlek
1000gram
Choklad mörk (kakaomassa, socker, kakaosmör emulgeringsmedel [solroslecitin], vaniljextrakt), Margarin (vegetabilisk olja (raps, kokos), vatten, fullhärdad rapsolja, emulgeringsmedel [E471], naturlig arom, salt, surhetsreglerande medel [E330], vitamin A), socker, ÄGGVITA* (ÄGGVITA, vatten, citronsyra, kaliumsorbat, natriumcitrat, stabiliseringsmedel [E412]), överdrags choklad (socker, vegetabiliskt kokosfett, kakaopulver, kakaomassa, emulgeringsmedel [solroslecitin], vanillin), vetemjöl (VETEMJÖL, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel [E300]), Laktosfri GRÄDDE, ÄGGULA* (ÄGGULA, vatten, konserveringsmedel (E211), surhetsreglerande medel [E330]), HELÄGG* (ÄGG vatten, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel [E330]). * Från frigående höns
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, sojabönor, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där cashewnöt, hasselnöt, jordnötter , makadamianöt, mandel, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1900 kJ |
Energi | 460 kcal |
Fett | 31 g |
- Varav mättat fett | 16 g |
Kolhydrat | 39 g |
- Varav sockerarter | 33 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.32 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Chokladtårta Jubileum 39g kolhydrater tillsammans med 31g fett.
Chokladtårta Jubileum innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, sojabönor, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Chokladtårta Jubileum innehålla spår av följande allergener: cashewnöt, hasselnöt, jordnötter , makadamianöt, mandel, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt och valnöt.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.