- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Tårta
- Choc Cream Gateau
Choc Cream Gateau
Storlek
125gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
kaka (blandning (socker, VETEMJÖL, kakaopulver, vassle (MJÖLK), emulgeringsmedel (E471, E481), bakpulver (E450i, E500ii), förtjockningsmedel (E466, E412), arom, salt), ÄGG, rybsolja, vatten), grädde (vatten, vegetabiliskt fett (fullhärdad) (palmkärn), socker, MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel (E472b, E322(SOJA), E472e), stabiliseringsmedel (E460, E466, E340), arom, färgämne (E160a)), grädde(MJÖLK), mörk choklad (6,4%) (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322(SOJA)), vaniljextrakt), vatten, förtjockningsmedel (socker, kakao, dextros, gelatin, majsstärkelse,salt), kakaopulver (3,6%), socker, glukos, kaka (blandning (socker, VETEMJÖL, kakaopulver, vassle (MJÖLK), emulgeringsmedel (E471, E481), bakpulver (E450i, E500ii), förtjockningsmedel (E466, E412), arom, salt), ÄGG, rybsolja, vatten).
Allergeninformation för Choc Cream Gateau
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, sojabönor och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1540 kJ |
Energi | 368 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 5.8 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 4.4 g |
Salt | 0.05 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Tjeckien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
Vanliga frågor om Choc Cream Gateau
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Choc Cream Gateau?
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Choc Cream Gateau?
Per 100g portion innehåller Choc Cream Gateau 42g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Allergener
Innehåller Choc Cream Gateau några allergener?
Choc Cream Gateau innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, sojabönor och mjölk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Choc Cream Gateau?
På grund av tillverkningsprocessen kan Choc Cream Gateau innehålla spår av nötter.
Vem kan jag kontakta angående Choc Cream Gateau?
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.