Storlek
125gram
kaka (blandning (socker, VETEMJÖL, kakaopulver, vassle (MJÖLK), emulgeringsmedel (E471, E481), bakpulver (E450i, E500ii), förtjockningsmedel (E466, E412), arom, salt), ÄGG, rybsolja, vatten), grädde (vatten, vegetabiliskt fett (fullhärdad) (palmkärn), socker, MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel (E472b, E322(SOJA), E472e), stabiliseringsmedel (E460, E466, E340), arom, färgämne (E160a)), grädde(MJÖLK), mörk choklad (6,4%) (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322(SOJA)), vaniljextrakt), vatten, förtjockningsmedel (socker, kakao, dextros, gelatin, majsstärkelse,salt), kakaopulver (3,6%), socker, glukos, kaka (blandning (socker, VETEMJÖL, kakaopulver, vassle (MJÖLK), emulgeringsmedel (E471, E481), bakpulver (E450i, E500ii), förtjockningsmedel (E466, E412), arom, salt), ÄGG, rybsolja, vatten).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, sojabönor och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1540 kJ |
Energi | 368 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 5.8 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 4.4 g |
Salt | 0.05 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Tjeckien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Choc Cream Gateau 42g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Choc Cream Gateau innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, sojabönor och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Choc Cream Gateau innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.