Djupfrysta smördegsbottnar i bakplåtsstorlek 520x340 mm. Passar utmärkt till både söta och salta bakverk som t.ex. tårtor, bakelser, snacks och piroger. Bottnarna ligger dubbelvikta i kartongen med bakplåtspapper mellan varje botten. Plattans tjocklek är 4 mm och förpackas 12x700g/krt.
Storlek
8400gram
VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm, ryps), vatten, salt, aromämne, antioxidantsmedel (L-vinsyra), färg (betakaroten). Kan innehålla spår av SOJABÖNOR, ÄGG, HAVRE, KORN, RÅG, LAKTOS, MJÖLK.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, ägg, mjölk, havre, korn, råg och laktos hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1630 kJ |
Energi | 390 kcal |
Fett | 28 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 28 g |
- Varav sockerarter | 0.2 g |
Protein | 5.4 g |
Salt | 0.94 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 5.4g protein.
Per 100g portion innehåller Smördegsplatta 28g kolhydrater tillsammans med 28g fett.
Smördegsplatta innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Smördegsplatta innehålla spår av följande allergener: sojabönor, ägg, mjölk, havre, korn, råg och laktos.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.