Storlek
25gram
VETEMJÖL, vatten, smör (MJÖLK) (18%), socker, jäst, gluten (VETE), ÄGG, salt, arom (innehåll: MJÖLK), emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders diacetylvinsyraestrar), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), färgämne (karotener).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1785 kJ |
Energi | 426 kcal |
Fett | 21 g |
- Varav mättat fett | 14 g |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 6.4 g |
Protein | 9.8 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 9.8g protein.
Per 100g portion innehåller Mini croissant 49g kolhydrater tillsammans med 21g fett.
Mini croissant innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk och sojabönor.
Mini croissant tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.