Kassandras filodeg i tunna ark kan användas för en mängd olika bakverk. Exempelvis till grekisk filodegspaj med olika fyllningar (ost, spenat, vaniljkräm med mera), baklava och andra bakelser samt samosas och vårrullar. En filodeg med stor variation.
VETEMJÖL, vatten, majsstärkelse, solrosolja, glukos, salt, Konserveringsmedel: Kaliumsorbat E202.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1293 kJ |
Energi | 309 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 58.1 g |
- Varav sockerarter | 2.8 g |
Protein | 10.6 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Mini Ellada AB
Org.nr: 556233-8326
I en portion på 100g finns det 10.6g protein.
Per 100g portion innehåller Filodeg 58.1g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Filodeg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Filodeg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Mini Ellada AB på följande sätt: Telefon: 08-744 10 40. E-post: info@minella.se. Adress: Upplagsvägen 25 B, 117 43 Stockholm.