Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Smördeg
  5. Bakelsebotten Nagg
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Smördeg/
  5. Bakelsebotten Nagg

Bakelsebotten Nagg

KåKå

Djupfrysta, naggade bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.

Storlek

14000gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm SG, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel E330, arom, MALTMJÖL av KORN, mjölbehandlingsmedel E300

Allergeninformation för Bakelsebotten Nagg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Mandel(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Pekannöt(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, mjölk, pekannöt och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1700 kJ
Energi410 kcal
Fett29 g
- Varav mättat fett12 g
Kolhydrat31 g
- Varav sockerarter0.1 g
Protein5 g
Fiber1.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

KåKå AB

Org.nr: 55602561990

Kontakt

Box 63

234 22 Lomma

Tel: 040-641 95 00

info@kaka.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Bakelsebotten Nagg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Bakelsebotten Nagg?

I en portion på 100g finns det 5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Bakelsebotten Nagg?

Per 100g portion innehåller Bakelsebotten Nagg 31g kolhydrater tillsammans med 29g fett.

Allergener

Innehåller Bakelsebotten Nagg några allergener?

Bakelsebotten Nagg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Bakelsebotten Nagg?

På grund av tillverkningsprocessen kan Bakelsebotten Nagg innehålla spår av följande allergener: mandel, mjölk, pekannöt och ägg.

Vem kan jag kontakta angående Bakelsebotten Nagg?

Du kan kontakta KåKå AB på följande sätt: Telefon: 040-641 95 00. E-post: info@kaka.se. Adress: Box 63, 234 22 Lomma.

←Tillbaka till Produkter