Djupfrysta, naggade bottnar i bakplåtsstorlek 560 x 450 mm, för tillverkning av napoleonbakelser-/tårtor, även till smördegsprodukter som kräver en tunnare deg t.ex. äppelstrudel, snacks eller piroger Bottnarna ligger på bakplåtspapper med ett extra mellanark.
Storlek
14000gram
INGREDIENSER: VETEMJÖL, vegetabiliskt fett och olja (palm SG, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel E330, arom, MALTMJÖL av KORN, mjölbehandlingsmedel E300
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, mjölk, pekannöt och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1700 kJ |
Energi | 410 kcal |
Fett | 29 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 31 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 5 g |
Fiber | 1.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KåKå AB
Org.nr: 55602561990
I en portion på 100g finns det 5g protein.
Per 100g portion innehåller Bakelsebotten Nagg 31g kolhydrater tillsammans med 29g fett.
Bakelsebotten Nagg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Bakelsebotten Nagg innehålla spår av följande allergener: mandel, mjölk, pekannöt och ägg.
Du kan kontakta KåKå AB på följande sätt: Telefon: 040-641 95 00. E-post: info@kaka.se. Adress: Box 63, 234 22 Lomma.