Underbart god gluten- och mjölkfri tårtbotten från Hans & Greta i Söderköping. Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
220gram
Ingredienser: Socker, pastöriserade HELÄGG, VETESTÄRKELSE (glutenfri), vatten, modifierad stärkelse, glukossirap, risstärkelse, ÄGGVITEPULVER, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E 475, E 471), stabiliseringsmedel (E 466), konserveringsmedel (E 202), färgämne (E 160a), surhetsreglerande medel (E 330)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 8 g |
- Varav mättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 60 g |
- Varav sockerarter | 23 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.37 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Tårtbotten GF 60g kolhydrater tillsammans med 8g fett.
Tårtbotten GF innehåller allergenet ägg.
Tårtbotten GF tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Hans & Gretas glutenfria bröd AB på följande sätt: Telefon: 0121-51466. Adress: Ringvägen 42, 614 31 Söderköping.