Bjud dina gäster på en klassisk sockerkaka. Vår sockerkaka är bakad på traditionellt vis med naturliga råvaror. Det gör den smakrik och är en favorit till eftermiddagsfikat. Producerad i Uppland, en sockerkaka väger 900 gram och en förpackning innehåller 4 stycken.
Storlek
900gram
Socker, VETEMJÖL (VETEMJÖL (VETEMJÖL, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), ÄGG (ÄGG, emulgeringsmedel E471, E475, konserveringsmedel E202, syra (citronsyra), vatten, margarin (palm SG, raps, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E475, E322), surhetsreglerande medel E330, arom, vitamin A och D), bakpulver (Bakpulver E 450, E 500ii, stärkelse (VETE), E170), vanillinsocker (Socker, stärkelse (potatis), arom (vanillin)).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1276 kJ |
Energi | 305 kcal |
Fett | 6.8 g |
- Varav mättat fett | 2.8 g |
Kolhydrat | 55 g |
- Varav sockerarter | 36 g |
Protein | 5.5 g |
Salt | 0.59 g |
Fiber | 1 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 5.5g protein.
Per 100g portion innehåller Sockerkaka 55g kolhydrater tillsammans med 6.8g fett.
Sockerkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, korn och vete.
Sockerkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.