En smörbakad kanelknut på vetesurdeg fylld med underbar kanelfyllning.
Storlek
3200gram
VETEmjöl, vatten, socker, kardemummakärnor (4%), rapsolja, SMÖR, aprikoskärnor, VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN), VETEgluten, jäst, dextros, VASSLEpulver (MJÖLK), modifierad VETEstärkelse, bakpulver E450, E500, glykossirap (VETE), VETEstärkelse, pektin, salt, citrusfibrer, majsmjöl, aromer, citronsyra, maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1274.88 kJ |
Energi | 300.69 kcal |
Fett | 8.12 g |
- Varav mättat fett | 2.22 g |
Kolhydrat | 50.18 g |
- Varav sockerarter | 21.35 g |
Protein | 5.77 g |
Fiber | 2.52 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Brödernas Family Bageri AB
Org.nr: 556680-4844
I en portion på 100g finns det 5.77g protein.
Per 100g portion innehåller Smörbakad kardemum 50.18g kolhydrater tillsammans med 8.12g fett.
Smörbakad kardemum innehåller följande allergener: korn, mjölk och vete.
Smörbakad kardemum tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Brödernas Family Bageri AB på följande sätt: Telefon: 08-643 08 80. E-post: info@brodernasfamily.com . Adress: Åkervägen 3, 177 41 Järfälla.