Storlek
100gram
Socker, MANDEL, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), kakaopulver, ÄGGVITA, SKUMMJÖLKSPULVER, vatten, glukossirap, emulgeringsmedel SOJALECITIN, konserveringsmedel (E202), stabiliseringsmedel (E412), surhetsreglerande medel (E330), surhetsreglerande medel (E331), vanillin. Kan innehålla spår av hasselnötter, valnötter och sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller nötter, sojabönor, ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2000 kJ |
Energi | 480 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
- Varav fleromättat fett | 3.4 g |
- Varav enkelomättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 50 g |
Protein | 6.2 g |
Salt | 0.14 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Easybake AB
Org.nr: 556398-3674
I en portion på 100g finns det 6.2g protein.
Per 100g portion innehåller Sarah Bernhardt 52g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Sarah Bernhardt innehåller följande allergener: nötter, sojabönor, ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Sarah Bernhardt innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta Easybake AB på följande sätt: Telefon: 031-21 15 60 . E-post: info@easybake.se . Adress: Stora Åvägen 19A, 436 34 Askim.