Munk med saffranssmak innehållande en smaksatt vaniljkräm.
Storlek
63gram
VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja), socker, jäst, ÄGGPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322 solroslecitin), arom (saffran), margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, arom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel E170, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300. Vaniljfyllning 20% [vatten, socker, kokosfett, KÄRNMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, arom (vanilj, arom med smak av söt mandel), färgämne (E160a, E101)]. Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1302 kJ |
Energi | 313 kcal |
Fett | 15.5 g |
- Varav mättat fett | 6.3 g |
- Varav fleromättat fett | 2.6 g |
- Varav enkelomättat fett | 6.6 g |
Kolhydrat | 36.8 g |
- Varav sockerarter | 13.3 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 0.7 g |
Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Saffransmunk 36.8g kolhydrater tillsammans med 15.5g fett.
Saffransmunk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Saffransmunk innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel och nötter.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.