Storlek
100gram
Redvelvet mix (socker, VETEMJÖL, modifierad, stärkelse, nativ vetestärkelse, VASSLEPULVER, emulgeringsmedel (E472b, E471, E481), salt, VETEGLUTEN, bakpulver(E450, E500), rapsolja, förtjockningsmedel (E466, E412, E415), arom, färgämne (E172, E120), ÄGG, rapsolja, vatten, socker, färskost(MJÖLK, GRÄDDE, MJÖLKPROTEIN, salt, stabiliseringsmedel (E410, E407), bakterikultur), potatisstärkelse, modifierad stärkelse, kokosolja, SKUMMJÖLKSPULVER, arom(citron), färgämne (E100, E160a). Kan innehålla spår av mandel, hasselnöt, valnöt och sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1600 kJ |
Energi | 380 kcal |
Fett | 33 g |
- Varav mättat fett | 3.8 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 22 g |
- Varav sockerarter | 21 g |
Protein | 0.7 g |
Salt | 0.09 g |
Fiber | 0 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Easybake AB
Org.nr: 556398-3674
I en portion på 100g finns det 0.7g protein.
Per 100g portion innehåller Red Velvet 22g kolhydrater tillsammans med 33g fett.
Red Velvet innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Red Velvet innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Easybake AB på följande sätt: Telefon: 031-21 15 60 . E-post: info@easybake.se . Adress: Stora Åvägen 19A, 436 34 Askim.