Fransk smörcroissant. Förjäst, frusen och penslad med ägg. Redo att bakas.
Storlek
3600gram

vatten, VETEMJÖL T65, socker, rent smör (MJÖLK), pastöriserad ÄGGULA 5%, SKUMMMJÖLKSPULVER 2,5%, glukos-fruktossirap, pastöriserat ÄGG 1,7%, majsstärkelse, salt, infusion de citron, cannelle infusée. Kan innehålla: sesamfrön, senap, soja, nötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, sojabönor och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 949 kJ |
| Energi | 226 kcal |
| Fett | 8.5 g |
| - Varav mättat fett | 5.63 g |
| - Varav fleromättat fett | 0.47 g |
| Kolhydrat | 32.2 g |
| - Varav sockerarter | 18.7 g |
| Protein | 4.6 g |
| Salt | 0.475 g |
| Fiber | 1.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 4.6g protein.
Per 100g portion innehåller Pastel de nata 60g 32.2g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.
Pastel de nata 60g innehåller följande allergener: vete, mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pastel de nata 60g innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, sojabönor och nötter.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: